FALLOUT 4 CHEATY: NEJLEPŠÍ KONZOLOVÉ PŘÍKAZY A JAK POUŽÍVAT CHEATY - HRANÍ HER (2024)

Hlavní Hraní Her

Fallout 4 cheaty: Nejlepší konzolové příkazy a jak používat cheaty

Pokračuj, trochu podváděj.



FALLOUT 4 CHEATY: NEJLEPŠÍ KONZOLOVÉ PŘÍKAZY A JAK POUŽÍVAT CHEATY - HRANÍ HER (2)

Bethesda



Poslechněte si náš nový herní podcast One More Life

Pokud si chcete trochu usnadnit čas strávený v jaderných pustinách Bostonu, budete chtít použít některé z mnoha různých cheatů a příkazů konzole Fallout 4.

Existují cheaty pro Fallout 4, které můžete hrát v God Mode, odstranit detekci nepřátel a dokonce odemknout nekonečné množství herních předmětů a peněz.

Věřte nám, když říkáme, že téměř na všechno existuje příkaz konzoly.



Než se ponoříme do úplného seznamu cheatů a příkazů konzoly, stojí za to zdůraznit, že tyto funguje pouze na PC verzi hry . Žádný z těchto cheatů nemůžete použít, pokud hrajete verzi hry pro Xbox nebo PlayStation.

S ohledem na to vše si přečtěte seznam cheatů Fallout 4 a zjistěte, jak používat příkazy konzoly.

cheaty gta v

Fallout 4 cheaty: Jak používat konzolové příkazy

Chcete-li aktivovat cheaty Fallout 4, budete muset zadat příkazy konzoly.



Chcete-li použít příkazy konzoly, musíte stisknout tlačítko hrobový klíč (`) – klíč přímo pod Esc – pokud hrajete na standardní britské anglické klávesnici. Pokud používáte americkou anglickou klávesnici, mezitím stisknete klávesa tilda (~) .

Stisknutím klávesy přímo pod Esc na klávesnici by se měla otevřít „obrazovka konzole pro vývojáře“. Jakmile je toto otevřeno, budete muset zadat příkaz konzoly cheatu, který chcete použít, a stisknutím klávesy Enter cheat aktivovat.

Příkazy konzoly nerozlišují velká a malá písmena. Nezahrnujte ani žádné hranaté závorky (nebo to, co je uvnitř) – přidali jsme je do cheatů pro příkazy konzoly, jako je označení, kdy zadat ID úkolu, číslo položky nebo co*koli jiného, ​​co vám umožní vybrat si ze seznamu konkrétních věcí. .

Takže pro příkaz konzoly, jako je např coc (ID buňky) níže zadejte coc 00001E45 (jako příklad) a teleportujte se do Diamond City Radio.

nová sezóna ozarku 4

Kódy pro Fallout 4: Příkazy konzoly

Seznam nejlepších cheatů a příkazů konzole Fallout 4 je následující:

    advancedpcskill (advskill)– Posuňte se o bod výše v jakékoli dovednosti, která se vám líbíbat (název souboru)– Dokončí zadaný seznam příkazů, které jsou umístěny v souboru .txtcallfunction 'actor.switchtopowerarmor'– Objednejte si NPC ze svého energetického brněnícaqs– Dokončete hlavní příběhové úkolycgf 'game.addperkpoints' (číslo)– Přidejte počet bodů perku dle vašeho výběrucgf 'game.rewardplayerxp' (číslo)– Získejte množství zkušenostních bodů, které si přejetetř– Zapíná nebo upravuje osvětlení ráfku používané na modelech postav
      cl napro navypnoutpro vypnutícl plovák ráfkuupravit množství osvětlení postavy (výchozí hodnota je 0,02)coc (ID buňky)– Teleportujte se do určité oblasti. Lze zjistit ID buněk na Fallout Wiki coc qasmoke– Teleportujte se do místnosti plné krabic, které obsahují všechny položky ve hřecompleteallobjectives (ID Questu)- Okamžitě dokončete všechny aktuální cíle v questu. Lze najít ID úkolů na Fallout Wiki kompletní úkol (ID úkolu)- Dokončete úkol podle svého výběrucsb- Odstraňuje stříkající krev, prach z výbuchů a další efekty obrazovkyFOV (FOV první osoby) (FOV třetí osoby)– Změňte zorné pole. Nastavte na 0 pro výchozí zorné pole(ID NPC) nebo player.getav (proměnná znaků)– Zobrazí seznam proměnných znakůgetav CA_afinity– Získejte úroveň afinity svého aktuálního společníkagetgs (řetězec)– Zobrazit hodnoty nastavení hryGR– Povolit, zakázat nebo upravit God-Rayfrp– Přinutí vybrané NPC na novou cestunápověda (název položky) (0-4)– Hledá položky, postavy, příkazy a další (použijte k nalezení ID položek, nepřátel a ID postav)hlp (espname)– Hotload Plugin. Používá se po úpravě a uložení esp v CK nebo FO4Edit. To umožňuje okamžité testování úprav bez nutnosti ukončit hru a znovu načíst. Před uložením ESP musíte nejprve spustit FCF ve hře (jak Fallout Wiki )
        fcf– Vynutit uzavření souborů. Zavře všechny mastery a pluginy a uvolní popisovač souboru do esp, aby mohl být uložen do CK nebo FO4Edit. Viz HLP výše
          co?– Zabijte každého nepřátelského nepřítele v blízké oblastizabít (NPC ID)– Okamžitě zabijte NPC nebo stvoření dle vašeho výběru, ať jsou kdekoli na mapě. Můžete také kliknout na NPC, když je otevřená obrazovka vývojářské konzole, a zadat zabít okamžitě zabít konkrétního nepřítele nebo postavuzabít všechny– Okamžitě zabijte všechny v okolí. Jakákoli postava, která je považována za příliš vitální na to, aby zemřela (včetně vašich společníků), nebude zabita, ale bude nutné ji oživit pomocí stimpacku.načíst (název souboru)– Načtěte uložený soubor podle svého výběrumodav CA_affinity (číslo)– Upravte úroveň afinity svého společníkamoveto player (NPC ID)– Teleportuje k vám NPC dle vašeho výběrumovetoqt (ID úkolu)– Teleportuje vás na quest dle vašeho výběruplayer.additem (ID položky) (částka)– Přidejte položku do svého inventáře
          • Najděte ID položky otevřením obrazovky vývojářské konzole a kliknutím na položku ve hře
          • player.addItem 001EC66A 1– Přidá do vašeho inventáře jednu od každého typu zásilky
          • Můžete také přidat položky do inventáře svého společníka pomocí ID jejich postavy místo toho hráč (najdete ji kliknutím na ně, když je otevřená obrazovka konzoly)
          • player.additem 0000000a (číslo)- Přidejte ke své postavě tolik bobbypinů, kolik chceteplayer.additem 0000000f (číslo)- Přidejte ke své postavě tolik uzávěrů, kolik chceteplayer.addperk (ID výhody)– Přidejte výhodu dle vlastního výběru. Najděte ID perku na Fallout Wiki (ID NPC) nebo player.addtofaction (ID frakce) (0 nebo 1)– Přidejte sebe nebo vybranou postavu do frakce. Najděte ID frakcí na Fallout Wiki hráč.forceav (hodnota znaků) – Vynutit hodnotu, jako je nosná hmotnost nebo jakékoli jiné statistikyplayer.modav (dovednost) (číslo)- Zvyšte dovednost o množství, které si vybereteplayer.moveto (NPC nebo ID položky)– Přesuňte se na vybranou položku nebo NPC(ID NPC) nebo player.removefromfaction (ID frakce)– Odstraňte sebe nebo vybrané NPC z frakce(NPC ID) nebo player.removefromallfractions– Odebere vás nebo vybrané NPC ze všech frakcíplayer.removeperk (ID výhody)– Odeberte výhodu dle vašeho výběruhráč.resethealth- Resetuje vaše zdravíplayer.setav speedmult (číslo)- Přidá násobitel k rychlosti vašeho pohybuplayer.setlevel (číslo)- Zvyšte úroveň své postavy na číslo, které si vybereteplayer.setrace (ID závodu)– Změňte svou rasu, použijte hráč.setrace Člověk resetovat(ID NPC).playidle editor_id– Nechte NPC provést zadaný nečinnostqqq– Okamžitě ukončete hrurecyklátor- Resetuje postavu podle vašeho výběru (můžete dokonce resetovat sebe)odstranit ze všech frakcí– Odstraní cíl ze všech frakcíresetAI– Resetujte AI vybrané NPC – použijte, když je NPC postava hloupáresetquest (Quest ID)– Resetujte quest podle svého výběru a přehrajte jejvzkřísit (NPC ID)– Funguje na všech NPC kromě těch, které mají být mrtvé
              uložit (název souboru)– Vytvoří soubor typu save s názvem dle vašeho výběruSnímek obrazovky– Udělejte snímek obrazovkyscof (název souboru)– Zapíše výstup konzoly do určitého souborunastavit časovou os na (číslo)– Zrychlete nebo zpomalte čas, výchozí rychlost je 16setally (id frakce) (id frakce) (0 nebo 1) (0 nebo 1)– Učiňte dvě frakce přátelskými (0) nebo spojenci (1)(NPC ID) nebo player.setav (proměnná znaků)– Nastavte hodnoty pro různé proměnné včetně SPECIAL, dovedností, zkušeností a dalšíchsetav CA_affinity (číslo)– Nastavte úroveň afinity svého společníka na číslo, které si vyberetesetcommandstate 1– Může přimět NPC nebo osadníky dělat věci mimo osadusetenemy (id frakce) (id frakce) (0 nebo 1) (0 nebo 1)– Udělejte ze dvou frakcí buď neutrální (0) nebo vzájemné nepřátele (1).základní (NPC ID formuláře) (0 nebo 1) – Nastavte nebo odstraňte stav, který nelze zabít (1) nebo stav, který lze zabít (0) na vámi zvolené NPC (najděte ID formuláře NPC pod Pomoc )setgs fjumpfallheightmult (číslo)– Nastavte si poškození způsobené pádem (výchozí hodnota je 0,1)setgs fjumpheightmin (číslo)– Nastavte, jak vysoko můžete skákat, výchozí hodnota je 90setscale (číslo od 1 do 10)– Vynásobí fyzické měřítko vybraného cíle zadaným číslem. Pracuje na soběsettage (Quest ID) (Quest Stage number)– Posuňte svou současnou fázi pátrání vpřed – dobré pro překonání bugovaných oblastí, pokud na nějaké narazíte. Číslo fáze úkolu by mělo být 10, 10, 30 atd.směna (NPC ID)– Změní pohlaví NPC dle vašeho výběru
              • Použití hráč.směna změnit své pohlaví
              sgtm (násobitel)– Nastavte násobitel času ve hře, abyste věci urychlili nebo zpomalilizobrazit barterové menu– Umožňuje výměnný obchod s NPCzobrazit speciální menu– Upravte své jméno a SPECIÁLNÍ bodyslm (NPC ID nebo přehrávač) 1– Upravte svůj vzhled (nebo vzhled NPC)sqo (ID úkolu)– Zobrazte všechny cíle úkolu (nezadávejte ID úkolu, abyste viděli úplný seznam všech úkolů úkolu ve hře)sqs (ID úkolu)- Objevte všechny fáze hledání podle vašeho výběrusq– Vygenerujte seznam cílů questů (můžete to použít i k nalezení ID questů!)sqv (ID úkolu)– Zobrazit všechny proměnné pro questsucsm (číslo)– Změňte rychlost volně létající kamery:
                sucsm 10 za poloviční rychlost sucsm 20 pro výchozí sucsm 40 pro dvojnásobnou rychlost toto (NPC ID)– Vypne AI vybrané NPC a způsobí, že zamrzne. Proveďte tento konzolový příkaz bez NPC ID, aby všichni zamrzlitb– Zapne ohraničení buněk(NPC ID).tc– Převezměte kontrolu nad NPC. Použití player.tc k odebrání ovládání z hráčské postavytcai– Zapne nebo vypne AI pro boj NPC. Použijte s ID NPC k vytlačení konkrétního NPC z bojetcl– Kolize můžete vypnout, což znamená, že můžete procházet zdmitdetect- Vypne detekci NPC, takže můžete bez obav ukrást všechny jejich věcitfc– Umožněte kameře se volně pohybovat, kdekoli chcete v pohledu 3. osoby
                  tfc 1– To dělá totéž jako tfc výše, ale také zmrazí všechny animace. Pokud hledáte snímky obrazovky, je to podvod pro vástfow– Zapne mlhu války v místní oblastitg– Zapne zobrazení trávytgm– Zapněte God Mode, abyste se stali neporazitelnými a odemkli neomezenou munici, nosnost a akční bodytgp- Úplně zmrazí hru (ideální, když chcete pořizovat snímky obrazovky)tim- Immortal Mode (umožňuje vám získat poškození, ale nemůžete zemřít)tll– Zapne vzdálené zobrazení LODtm– Skryjte všechny nabídky a uživatelské rozhraní – perfektní, pokud hledáte skvělé snímky obrazovkytpc– Přepíná předběžné vyřazeníts– Zapíná nebo vypíná zobrazení oblohyrůst– Zapne režim drátěného rámutws- Zapíná nebo vypíná zobrazení vody (trvá jen několik sekund)nevyrovnaný– Zrušte vybavení všech položek z vybrané NPC

                  Můžete najít další podrobnosti o tom, jak fungují všechny příkazy a cheaty konzole Fallout 4 Fallout Wiki (spolu s ještě konkrétnějšími kódy).

                  Získejte více z her s cheatovými kódy: cheaty na GTA 3 | Cheaty GTA San Andreas | Cheaty GTA Vice City | Cheaty na GTA 5 | Little Alchemy cheaty | Pokémon Emerald cheaty | Age of Empires 3 cheaty | RDR2 cheaty | The Sims 4 cheaty | Cheaty LEGO DC Super Villains | Kódy LEGO Star Wars | Propagační kódy Roblox | Age of Mythology cheaty | KotOR cheaty | KotOR 2 cheaty | Shindo Life kódy | Cookie Clicker cheaty | Sims 3 cheaty | cheaty Sonic Origins | Kódy Sonic Origins Blue Spheres | Kódy Subway Surfers | Cheaty LEGO Marvel Superheroes | LEGO Harry Potter cheaty | Pokémon Fire Red cheaty | NecroMerger cheaty | Valheim cheaty | Douchebag Workout 2 cheaty | Roblox hudební kódy | cheaty na originální trilogii LEGO Star Wars | LEGO Batman 2 cheaty | Cheaty LEGO Star Wars Clone Wars | Cheaty na GTA 4 | Cheaty LEGO Star Wars Prequel Trilogy | Cheaty Pokémon Yellow

                  Kategorie

                  • Fotbal
                  • Technologičtí Průvodci
                  • Sousedé
                  • Život
                  • Scifi
                  • Vstupenky
                  • Drama
                  • Doktor-Kdo-Průvodce
                  • Knihy
                  • Dokumenty

                  Populární Příspěvky

                  Taskmaster's New Year Treat: Novinky o datu vydání, sestava a hostitelé

                  Zábava

                  Jak číst komiksy Jupiter’s Legacy (a Jupiter’s Circle) v pořadí

                  Fantazie

                  Martin z Love Island označil Tanyu za „lhářku“, když vybuchl kvůli shledání Shaq

                  Zábava

FALLOUT 4 CHEATY: NEJLEPŠÍ KONZOLOVÉ PŘÍKAZY A JAK POUŽÍVAT CHEATY - HRANÍ HER (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5974

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.