Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (2024)

Instagram-reels zijn tegenwoordig enorm populair. Interessant is dat reel-artiesten een specialiteit hebben in het kiezen van nummers die vrijwel ongehoord zijn. Het resultaat is dat wanneer je dat spannende nummer hoort, je vastbesloten bent om naar dat nummer te zoeken en te luisteren naar wat het hele nummer te bieden heeft. Wat zou jij in zo’n geval doen?

In dat geval moet je leren hoe je een nummer kunt zoeken door simpelweg te neuriën op Google. Daarom zal Google het gewenste nummer met een behoorlijke nauwkeurigheid vinden. Maar om dat te laten werken, moet u deze handleiding lezen. Dus laten we beginnen.

Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (1)

Google Hum om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën

Tegenwoordig gaat het vinden van een liedje door te neuriën massaal rond. Als u niet buitengesloten wilt worden, lees dan deze handleiding om te begrijpen hoe u dat kunt doenbrom om te zoeken op Google.

Methode 1: Gebruik Google Voice Search om een ​​nummer te vinden

Dit is de gemakkelijkste methode, maar helaas niet de meest nauwkeurige. Dit komt omdat, volgens onze proef, het zoekpercentage vrij laag was voor het nummer dat we vonden. Gelukkig kon Google het nummer nog steeds vinden.

Als je een hele goede stem en toon van zingen hebt, is dit de methode die je moet gebruiken. Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Volg deze stappen om een nummer van Humming te vinden:

  1. Tik op uw startscherm op de microfoonknop op deGoogle-zoekwidget.Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (2)
  2. In het nieuwe venster dat wordt geopend, ziet u deZoek een nummerknop onderaan. Tik daarop.Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (3)
  3. Er verschijnt een nieuwe interface die tekenen van een equalizer vertoont.
  4. Ga nu naar een rustige omgeving en begin het liedje te zingen waarnaar je op zoek was.Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (4)

Nu zal Google u 10 nummers aanbevelen op basis van percentages van hoe uw zang leek. Dit is wat 'een liedje vinden door te neuriën in Google' betekent.

Google Music Search-professionals

  1. Ingebouwde app
  2. Makkelijk te gebruiken.
  3. Toegankelijk vanaf het startscherm.
  4. Gratis te gebruiken

Google Muziek zoeken Cons

  1. Resultaten zijn afhankelijk van de kwaliteit van de zanger.
  2. Het kan tegenovergestelde nummers laten zien.
  3. Inconsistente prestaties.

Methode 2: Gebruik Shazam om nummers te vinden

Als de bovenstaande methode je niet helpt dat angstaanjagende nummer te vinden, is het gebruik van Shazam de beste optie. Shazam laat je het nummer echter niet neuriën. In plaats daarvan moet je het nummer vanaf een andere bron voor de microfoon van je telefoon afspelen. Hier ziet u hoe u het kunt doen:

  1. Download de Shazam-app van beideSpeelStoreofApp Winkel.
  2. Na het downloaden moet u zich mogelijk aanmelden.
  3. Omdat het een Apple-product is, zijn de resultaten altijd accuraat en actueel.
  4. Druk opShazam-knop, speel het nummer af op een ander apparaat,en breng het dichtbij.Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (5)
  5. Binnen 2 seconden identificeert Shazam het nummer en vertelt u de naam ervan. Je kunt ook een demotrack afspelen om te bevestigen dat dit jouw nummer is.

Shazam is veruit de beste app voor nummerherkenning ooit. Als je ooit enthousiast bent over een nummer dat je moet vinden, is Shazam de juiste keuze.

Shazam-professionals

  1. Zeer consistent.
  2. Het Freemium-abonnement biedt geweldige functionaliteit.
  3. Nauwkeurige matching.
  4. Speelt demo-inhoud af om u te laten zien dat u het juiste nummer hebt gevonden.

Shazam-cons

  1. Met het gratis abonnement kunt u slechts 3 nummers per dag zoeken.
  2. Om de naam van het nummer te weten, moet je een video zoeken waarin dat nummer wordt afgespeeld.
  3. Werkt niet met neuriën.

Methode 3: Gebruik SoundHound

Om Shazam perfect te laten werken, zul je dat nummer opnieuw moeten vinden op Instagram of YouTube-shorts. Maar om de een of andere reden kun je de rollen met dat nummer niet tegenkomen. In dat geval kunt u het beste SoundHound gebruiken. Volg deze stappen om SoundHound te gebruiken:

  1. Download de SoundHound-app van beideSpeelStoreofApp Winkel.
  2. Net als bij Shazam, druk op deMicrofoonknop en de identificatie-interface wordt geopend.Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (6)
  3. Begin het nummer te neuriën door je gezicht dichter bij de microfoon te brengen.

Er worden ook 3-4 nummers weergegeven op basis van je zangtalent, hoewel geen percentages de waarschijnlijkheid van de wedstrijd weergeven. Maar de nummeridentificatie is behoorlijk nauwkeurig vanwege het akoestische matching-algoritme.

SoundHound-professionals

  1. Nauwkeurige matching.
  2. Toont 3-4 resultaten.
  3. Identificatie kan worden gedaan zonder zelfs maar de tekst uit te spreken.

SoundHound-cons

  1. Heeft geen grote songbasis.
  2. Werkt alleen met Engelse liedjes.

Hoe werkt Hum om te zoeken op Google-functie?

Hum to Search op Google is een machine learning-algoritme dat overeenkomt met de nummers die je zingt. Hoewel het niet behoorlijk nauwkeurig is, zijn de resultaten niet verwoestend. Het zal het gewenste nummer kunnen vinden als je beter kunt zingen dan normaal. Je zult echter de tekst met Google Hum moeten uitspreken om te zoeken in plaats van alleen maar de toon te neuriën.

Op het moment van schrijven bestaat de database van Google uit meer dan 800.000 nummers in verschillende talen. Dit maakt het geweldig omdat andere applicaties, zoals SoundHound, beperkt zijn tot alleen Engelse nummers.

Aan de andere kant heeft Shazam uitstekende functies die vergelijkbaar zijn met die van Google, maar het werkt niet met neuriën. In plaats daarvan moet je de bronmuziek naar de microfoon brengen om deze efficiënt te laten werken. Over het algemeen kunt u Google Zoeken gebruiken en alle nummers die het ophaalt in de resultaten afspelen om te vinden welke u zoekt.

Werkt Hum The Song-functie op de iPhone?

Ja, de zoemfunctie voor het zoeken naar een nummer van Google werkt feilloos op de iPhone. Je moet ervoor zorgen dat je de Google-app hebt geïnstalleerd. Zodra je de app hebt, kun je de bovenstaande stappen volgen om het gewenste nummer te vinden.

Moet ik het lied zingen?

Ja, als je Google wilt gebruiken, moet je het liedje goed zingen. Aan de andere kant, als je SoundHouns gebruikt, is het zingen van de toon voldoende. Op dit moment kan het echter alleen Engelse liedjes vinden.

Het komt neer op

Nou, dat is alles wat we hier hebbenhoe je een nummer kunt vinden door het op Google te neuriën.We hopen dat deze gids u heeft geholpen; nu weet je hoe je via deze methode een viraal nummer kunt vinden. We hebben ook andere manieren besproken waarmee u dit kunt bereiken. Indien u nog vragen of twijfels heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

GERELATEERDE GIDSEN:

  • Hoe R013 Google Store-foutcode te repareren
  • 5 manieren om nummers op Spotify te verbergen of zichtbaar te maken
  • Top 5 beste Song Finder-apps | Apps om nummers te identificeren
  • Nummers met songteksten afspelen in Android (geen root)
  • Beste gratis open source software voor het maken van muziek
  • Hoe u een gratis proefperiode van 6 maanden voor Apple Music kunt krijgen
  • Hoe Apple Music Replay te vinden
Google Hummen om nummers te zoeken: zoek een nummer door te neuriën (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6210

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.